Wat doet Hoogstraat 222 Haarmode

Een ‘bad hairday’ is een van de meest vreselijke dingen die je kan overkomen. Man of vrouw, niemand gaat graag met een slecht kapsel de deur uit. Om die slechte dagen zoveel mogelijk te voorkomen, werk ik met twee van ’s werelds mooiste producten: Sebastian uit Amerika en Davines uit Italië. Deze twee merken zijn perfect op het gebied van verzorging, styling en hold en zijn heel gemakkelijk ook zelf thuis te gebruiken. Die heerlijk ruikende shampoo of fantastische wax kun je na je knipbeurt dus gewoon aanschaffen om thuis weer datzelfde geweldige kapsel te creëren.

Sebastian_Logo_blackonwhite.jpgSebastian en Davines zijn producten die bij mij passen. Ze zijn op natuurlijke basis en milieuvriendelijk verpakt. Sebastian is strak qua uitstraling, maar wordt ook niet voor niets op de grote catwalks gebruikt. Davines heeft een vriendelijke en speelse uitstraling. 

Ook voor de kleuring van je haar werk ik met de beste producten. Wanneer mogelijk gebruik ik ammonia vrije kleuringen, dit zorgt voor een prachtige kleur en bovendien blijft je haar veel gezonder!